Sammenlign lån ved hjelp av flere verktøy

Sammenlign forbrukslån ved hjelp av verktøy du finner på nettet. Det er nemlig et hav av ulike sammenligningssider som gir deg en god iversikt over hva et utvalg av hva markedet har å tilby. Selv om du på mange måter står i samme situasjon, som om du skulle ha funnet tilbudene på egen hånd, så gir det i det minste en forenklet innsikt i hva markedet har å by på.
Ulempen er fremdeles, at du må sende inn hver søknad enkeltvis. Det høres sikkert lett ut å sende inn en søknad om lån, for å få en individuell vurdering av hvor mye du skal betale i renter, men det er faktisk ganske tidkrevende. Bankene vil ha en del opplysninger om deg, som inkludere lønn, utgifter, gjeldsbelastning, personopplysninger m.m., og det tar tid å fylle ut disse opplysningene i hver enkelt søknad.

Ta kontakt med en låne-megler som Loans.no

En låne-megler derimot, kan hjelpe deg med å sende ut søknad om billig forbrukslån til et stort antall banker på en gang. Finansieringsagenter, som de også kalles, har den fordelen, at de har samarbeidsbanker, som de så sende ut din søknad til. Det er en helt gratis tjeneste, som ikke blir belastet noe sted på veien, og det forenkler prosessen for deg veldig. Ulempen er at du heller ikke her får med deg hele markedet. Du får kun tilbud av de bankene megleren har en avtale med. Med full oversikt får du kanskje aldri uansett, fordi rentene blir satt på individuelt basis.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *